dekoracija vencanja

Zimska svadba jedne moderne zebre

by wedding architect on December 22, 2010

Zebrasto venčanje

 zebrasto-poklon-kartica
Nova ideja!
Za sve mladence, a posebno mlade koje vole zebrasti print, nešto jako zanimljivo i inovativno.
Pogledajte fotografije, pa prosudite sami.
 zebrasto-dekoracija-stola

Ovde se opet radi o strogoj eleganciji.
Zebrasti motiv se lucidno proteže sredinom stola i objedinjuje crno-beli koncept.

Elegancija je naglašena visokim i vitkim belim svećama, koje su na suptilnim rastojanjima kako bi njihova vertikalna linija došla do izražaja.

Ono što je osnovna osobina ove kompozicije je jednostavnost, i čistota.
Svedeni beli buketi oplemenjuju postavku, a niske sveće u kristalnim svećnjacima čine kompoziciju bogatijom i ritmički ujednačenom.

Stolice su ogoljene, no odlično bi izgledalo kada bi bile obučene u crne ili bele ili čak crno-bele suknje. Možda čak i neki zebrasti pojas da se pojavi?

Zebrasti print, je moj omiljeni kada su životinjski printovi u pitanju, ali i sa njim treba biti jako pažljiv. Velike količine *zebrastog* postaju opasne za oko.
 zebraste-pozivnice-zahvalnice-kartice
Zebraste pozivnice,kartice,zahvalnice – odličan 5 za ideju! Ja bih obavezno dodala tu još neki lični momenat, jer samo zebrasto je ipak više fashion nego wedding.
 kontekst-i-detalji-paleta
Još jedan detalj koji se suptilno provlači kroz kompoziciju je bordo braon pojas na zebrastoj površini, i teget trake na bordo detaljima. Tačno je da umetanjem ovih boja, kompozicija postaje toplija, ali ja bih se pre odlučila da ostanem na crno-belom terenu, možda bih se samo poigrala različitim teksturama. A ako baš moram da se odlučim za još jednu boju, onda bi to bila duboka crvena, ali moramo biti svesni da time dobijamo potpuno drugačiji karakter od onog polaznog….

Jedno je sigurno… Ovo je white wedding jedne moderne zebraste princeze .

Fotografije radio Michele M. Waite

Leave a Comment

Previous post:

Next post: